top of page
melengető

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

A 2021 őszén, magánkiadásban megjelent első könyvem mind elfogyott. A jövőben nem várható több utánnyomás. A könyv létrejötte az egyik legizgalmasabb élmény volt, melyet valaha átéltem. Köszönöm mindazoknak, akikkel osztozhattam az örömömben, és akik otthont adtak többszáz példánynak, egészen biztos vagyok benne, hogy a legjobb helyre kerültek.

Olvassátok éppoly szeretettel, ahogy annak minden egyes apró részlete készült.

Az első

 SLOW-LIVING BAKANCSLISTA

könyv

melengeto.jpg

A két részből álló bakancslista sorozatom első kötetében egybe fontam személyes történeteket, régi emlékeket, legmélyebb gondolataimat, valamint az év végi hangulathoz illő könnyed tippeket, hogy néhány családi- és saját recepttel ízesített memoárként kapja meg immáron kézzel fogható valóját. 

 

A könyvben értékalapú gondolkodásmóddal megpecsételt életmankókat, pontokba szedett egyszerű örömöket, a jóllét felé vezető utazás állomásait, az anyagiaktól való elhatárolódás lépéseit jegyeztem le sajátos látásmódomon keresztül, valamint a mindenkit megillető boldogság felfedezésének játékát, egy örökké aktuális, két évszakot átölelő bakancslistába rendezve.  

A Melengetővel egy lassabb, egyszerűbb életre invitállak. Személyes példákkal élve megmutatom, hogyan lehetséges kevesebb ráfordítással többet látni a világból. Milyen foglalatosságokkal esik jól eltölteni a hűvös hónapokat. Milyen ételeket érdemes készíteni, vagy miket iktathatunk be ilyenkor meglévő rutinjaink közé, hogy végeredményben örömökkel teli, lassabban és tartalmasabban megélt napoknak lehessünk részesei.

  • 256 oldal

  • Újrahasznosított belív papír

  • Saját rajzokkal illusztrált

  • Kemény táblás, kellemes tapintású vászonkötés

  • Több, mint 170 bakancslista pont

  • 52 szezonális recept