top of page
melengető

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

A 2021 őszén, magánkiadásban megjelent első könyvem mind elfogyott. A jövőben nem várható több utánnyomás. A könyv létrejötte az egyik legizgalmasabb élmény volt, melyet valaha átéltem. Köszönöm mindazoknak, akikkel osztozhattam az örömömben, és akik otthont adtak többszáz példánynak, egészen biztos vagyok benne, hogy a legjobb helyre kerültek.

Olvassátok éppoly szeretettel, ahogy annak minden egyes apró részlete készült.

Az első

 SLOW-LIVING BAKANCSLISTA

könyv

melengeto.jpg

A két részből álló bakancslista sorozatom első kötetében egybe fontam személyes történeteket, régi emlékeket, legmélyebb gondolataimat, valamint az év végi hangulathoz illő könnyed tippeket, hogy néhány családi- és saját recepttel ízesített memoárként kapja meg immáron kézzel fogható valóját. 

 

A könyvben értékalapú gondolkodásmóddal megpecsételt életmankókat, pontokba szedett egyszerű örömöket, a jóllét felé vezető utazás állomásait, az anyagiaktól való elhatárolódás lépéseit jegyeztem le sajátos látásmódomon keresztül, valamint a mindenkit megillető boldogság felfedezésének játékát, egy örökké aktuális, két évszakot átölelő bakancslistába rendezve.  

A Melengetővel egy lassabb, egyszerűbb életre invitállak. Személyes példákkal élve megmutatom, hogyan lehetséges kevesebb ráfordítással többet látni a világból. Milyen foglalatosságokkal esik jól eltölteni a hűvös hónapokat. Milyen ételeket érdemes készíteni, vagy miket iktathatunk be ilyenkor meglévő rutinjaink közé, hogy végeredményben örömökkel teli, lassabban és tartalmasabban megélt napoknak lehessünk részesei.

  • 256 oldal

  • Újrahasznosított belív papír

  • Saját rajzokkal illusztrált

  • Kemény táblás, kellemes tapintású vászonkötés

  • Több, mint 170 bakancslista pont

  • 52 szezonális recept

  • Egyszerű életörömök, slow living tippek

LEÍRÁS

ŐSZI-TÉLI TENNIVALÓK
lassú élet-módra

MIÉRT BAKANCSLISTA?

Amikor új hónap vagy szezon kezdődik, sokan készítenek teendőlistát, hiszen jólesik ilyenkor olvasgatni a hangulatfokozó gondolatokat, gyönyörködni az apró rajzokban, és játékosan pipálgatni a mindennapos teendőket. A bakancslisták lényege azon dolgok összegyűjtése, melyet az ember szeretne megtenni, vagy meg kellene tennie élete során. Ezek a listák általában nagy vágyakat, terveket, olykor luxus úti célokat, fizikai álomtárgyakat foglalnak magukba, melyek néha komoly energiaráfordítással érhetők el. Én viszont éppen ellenkezőleg, leginkább olyan pontokat szedtem egy csokorba, melyeket szinte bárki ki tud pipálni akár néhány hónap alatt is, de akadnak olyan fejezetek, melyek elsajátítására életfeladatként is tekinthetünk.

KIKNEK SZÓL?

Az I. kötettel elsősorban az év hűvös és fagyos hónapjait szeretném felmelegíteni. Nőknek ajánlom, korosztálytól függetlenül, akik szeretnének pár fejezet erejéig kiszakadni a mindennapokból, kicsit más szemszögből tekinteni az életre, és újra felfedezni az elfeledett értékeket, ízeket és élményeket. A könyvben többek között helyet kaptak válogatott WIFE LIFE STYLE blog bejegyzéseim, valamint az egyszerűségről és a teljességről alkotott elmélkedéseim. Megfontolandó gondolatok a szeretetről, az elengedésről, a hitről, a kedvességről, a családról, az álmokról, a lassú életről, intuitív étkezésről, kreatív időtöltésekről, a nőiességről, az ártó dolgoktól való távolmaradásról és a környezetünk fontosságáról.  - Egy szóval egy igazán melengető, komplex kis könyv született. 

bottom of page