Keresés

Vissza az életbe

Belefér még január 13-án egy BÚÉK? Akinek igen, annak nagyon boldog és eredményes új évek kívánok! : )

Kinek, hogyan telt a szilveszter? Gondolom nagyon sokan éjszakáztatok, egy-két (öt-hat) pohárral búcsúztattátok az évet. Személy szerint nem kedvelem a szilveszteri, gombnyomásra induló szórakozást, ezért az utóbbi években másodmagammal töltöttem, általában egy vacsorával egybekötött koccintással. Sosem vágytam többre. Nem csak azért, mert nem a stílusom az eszement tombolás, és a magukon kívüli vendégek kerülgetése a mosdókban, hanem mert utálok a tükörbe nézni egy hajnalig tartó kiruccanás után – mert persze azért volt benne részem néhányszor. Megkockáztatom, nem csak én fedeztem fel, hogy ilyenkor 5-10 évvel is öregebbnek mutat a tükör. Tudtátok, hogy az alkoholt tulajdonképpen az egész testünk ki nem állhatja? Az alkalmankénti, egy pohár könnyű rozé, vagy jó minőségű, száraz bortól persze nem leszünk sem alkoholisták, sem koravének. De az tény, hogy a májunkat egy-egy alkalommal elfogyasztott nagyobb mennyiség lebontása nagyon megterheli. A számos belsőszervi -, és idegrendszeri károsodás, valamint rosszindulatú elváltozások mellett a külsőnkre is rányomja a bélyeget a fogyasztásuk. Sejtekből épül fel a testünk minden része, ahogy a bőrünk is, ami szintén megsínyli ezeket az éjszakákat, rosszabb esetben függőségeket: az alkohol vizet von el a szervezetből, dehidratációt okoz, ami miatt látjuk magunkat egy borgőzös éjszaka után öregebbnek és ráncosabbnak. És még nem is beszéltem a nap, a stressz, a helytelen életmód, és az alváshiány okozta bőr “károsodásról“.

A karácsony utáni pörgős-stresszes időszaknak nálam is meglett az eredménye, aminek nyomait egy húszas évei vége felé közeledő nő már életmódváltással (és görcsös betartásával) tüntet el, vagy egy kis segítséggel. 😉  Én az utóbbit választottam, és a tapasztalataim megosztva, ajánlok Nektek valamit az évkezdésre, aminek a magukra igényes, nagybetűs Nők biztosan örülni fognak! A Gozsdu udvar forgatagában van egy gyöngyszem, egy pici sziget, ahol kellemes zene szól, a takaró pihe-puha, a környezet kifinomult, a szakértelem maximális, a termékek minősége vitathatatlan, és a kezelések hatása az eredményességen túl azonnal látható! Kíváncsi voltam, hogy mi Hollywood kedvenc arckezelési eljárása, ezért kipróbáltam a fájdalommentes arctisztítást, regenerálást és fiatalítást egyben, mindössze 30 perc alatt! Életemben egyetlen egyszer voltam a hagyományos arctisztításon, valamikor 14 évesen, noha egy darab pattanás nem volt rajtam, mégis mivel azt nevelték belénk, hogy évente 2x érdemes kozmetikussal elvégeztetni a szokásos gőzölős-nyomkodós, igen, borzasztóan kellemetlen kezelést, így én is befeküdtem a kozmetikai székbe. – Másnapra úgy bevarasodott az orrom, hogy mindenki azt hitte megcsókoltam az aszfaltot…Soha többet nem mentem! Idáig.

A jelenlegi legkorszerűbb, HydraFacial® tisztító-, és ránctalanító kezelésem több lépcsőből állt, amit egy speciális vákuum technológiával működő kezelőfej segítségével, egy gyengéd, kémiai savas hámlasztással kezdtünk, amelyet több fázison keresztüli kényeztetés követett, aminek eredményeként előtűnt a rég látott és tapintott bababőr! Mivel kémiai hámlasztásról van szó, aki ismeri az eljárást, az tudja, hogy a téli időszak – amikor a Nap is kevesebbet süt – a legideálisabb arra, hogy a bőrfelszínt megújító kezeléseket elkezdjük. A HydraFacial® előnye, hogy nem kell napokig bújkálni sem a hagyományos tisztítások nyomai miatt, sem pedig az erősen hámló arc miatt. A kezelés végeztével feltöltöttük az apró mimikai ráncokat, majd a fényterápia előnyeit kihasználva regeneráltuk a kezelt arcbőrt. Amikor hazaérve a tükörbe néztem, nem láttam már az év végi idegeskedésekkel egyidejűleg megjelent homlokráncocskáim.  – És nem mondom, hogy hiányoztak. Nagyjából három nap múlva, amikor a friss, tiszta bőr megmutatta magát, eltűntek az apróbb bőrhibák, az arcom telt, és egészséges kinézetűvé vált. Tűszúrás, szike, és fájdalom nélkül visszakaptam a bársonyosságot, és a ragyogást! Én már nem panaszkodhatom az évkezdést illetően… : )

5f3b48_0edbf71d50dd4ca0b5cd4b806e4f7596~mv2
5f3b48_4bc6445c97bd4a83a41b1cdb6a2d8e60~mv2_d_3888_2592_s_4_2
5f3b48_4ed56238ad2a4c3b920ea79df1badd57~mv2_d_3888_2592_s_4_2
5f3b48_c749d8dac69a484d815f451a8838c2f0~mv2
5f3b48_0f6ff6cecf6e41febcf06babacebf617~mv2_d_3888_2592_s_4_2

A kifinomult, és igényes anyagokkal berendezett, BeautyPontban további arc-, és testkezeléseket is végeznek, természetesen a legmodernebb gépekkel, amelyek miatt a világon ismert sztárok is ezeket a kezeléseket választják, és adják hozzá arcukat, nevüket. Ha én nem voltam az, Kim Kardashian, Eva Longoria, vagy Katy Perry talán elég meggyőző!? : ) Az ajándékot a bejegyzés végére tartogattam: bármelyik kezelést is választjátok, az első alkalmat féláron vehetitek igénybe! Bővebbet a http://www.beautypont.hu oldalon olvashattok. Keressétek Danielát, ő hozott vissza az életbe! : )

Köszönet a fotókért Kikinek!

Szép estét Nektek!

Réka

9 megtekintés0 hozzászólás