Keresés

Színes hétvége


104

Ismét dugóban kezdem a bejegyzésem, most a Kerepesi úton araszolva. Pár napja igyekszem visszatérni a normális időzónában történő alváshoz, amihez mindig kicsivel korábban fekszem le aludni minden nap. Gyakran kérdezik az ismerőseim, hogy a férjem ezt hogyan tolerálja? Most nyilván nem fogom leírni az intim alvási szokásainkat, de elég legyen annyi, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hányszor aludtunk el egymás karjaiban. Ő betartja az éjféli ágyba bújást, amikor általában elkísérem, nevetgélünk kicsit, együtt behuppanunk a puha ágyba, betakargatom, esti puszi, majd zárom kívülről az ajtót, és eljött az én időm. Gyakran ilyenkor mosok, elpakolok a konyhában, megigazítok mindent a nappaliban, amit a letisztult szemem kíván, majd kinyitom a laptopom és lazítok a gondolataimon…:) Mostanában minden percet kihasználok az írásra, és jól esik a lelkemnek, amikor a fenti folyamat picivel korábban elkezdődik, mint most, amikor a pénteki csúcsforgalomban úgysem tudok mit kezdeni magammal. Egy jó zenével kizárom az ideges dudálásokat, buszok zaját, unalmas lépegetést, és minden egyes betűvel közelebb kerülök a közzétételhez. Magassarkútól megfáradt lábamat kímélve zokniban vezetek haza, ami nem csak “ahhh” érzés, hanem egész otthonossá tette az autóm. Most van idő egy kicsit magamra is figyelni, például az őrült izomlázra, amit a tegnapi futás, és izomépítő edzés eredményezett. Ma pedig délelőtt rádolgoztam Power Plate géppel egy aranyos szalonban, a MOM Parkban. Ez volt az első alkalom…hát, épp mondtam, hogy egy szigetkör nem fáraszt le annyira, mint ez a fajta edzés, ami csupán 30 perces! Való igaz ezer éve nem ellenőrizték mellettem állva a gyakorlataim helyes kivitelezését, és én is most igyekeztem odatenni magam. Mindent összevetve izgalmas edzésforma, de még szoknom kell ezt a vibrációt, ami egyébként jócskán megnehezíti a gyakorlatok kivitelezését, tehát különösen hatékony az alakformálásban!

Péntek van, jöjjön végre a korábban beharangozott smink poszt. Pár nappal ezelőtt bent jártam az egyszemélyes, “profi, kreatív csapatommal” az Aréna MAC-ben, hogy Bíborkával együtt elkészítsünk egy telet búcsúztató, tavaszi szellőt idéző sminket. Megpróbáltuk lépésről lépésre befotózni, hogy hogyan is emeltük ki az arcom üde színekkel, valamint hogyan hoztuk vissza az inspirációul szolgáló, színes nyakláncot a makeup részleteiben.


099

new-1

294
100

new-2

298

Egy erősebben fedő, mégsem maszk hatású alapozó választottam. (Studio Sculpt) És most jön a csavar: az új design ecset, aminek az előnyeit már én is tapasztalom nap mint nap otthoni használatban. Tömör, amivel gyönyörű porcelán hatást lehet elérni, gyorsan. Lelkes állatvédők figyelmébe ajánlom, akik közül minden bizonnyal nem mindenki van tisztában azzal, hogy nem csak a gyűlölt bundakabát van szegény állatból, hanem a sminkecsetek is, amelyekkel a bájos pofijukat csinosítják. Ellenben ennek az ecsetnek szőre ugyan extra puha, de szintetikus, ami a fentiek mellett azért is nagyon jó, mert nem szívja magába az alapozót! Ergonomikus, egyszerű felvitel, a gyengéd, simító mozdulatok pedig igazán jól esnek még az érzékeny bőrnek is. (Egyébként három méretben kapható, ami szinte minden sminkelési technikai eszközt lefed.) A szemkörnyékre Pro Longwear korrektort kaptam. Hosszantartó, természetes hatású, erősebb fedésű korrektor, ami a vékony bőrönöm áttetsző erek halványlilás árnyalatát szépen eltüntette.

108

302
111

new-3ki
107

121

117

new-5
135

127
133
114

124

304

fotó (10)

134
138ki

Most elbúcsúzom, mert holnap egy különleges esemény vár rám, amire még össze kell pakolnom… (Na jó elmondom, mert nem tudom magamban tartani az örömöm, ami már napok óta kínoz: felkértek, hogy a Miss Alpok Adria Szépségverseny zsűrijében helyet foglalva, a véleményemmel segítsem a tisztelt Zsűri munkáját a szombati országos döntőn. Micsoda megtiszteltetés, és milyen a sors: soha egyszer sem jelentkeztem szépségversenyre, és most mégsem maradok ki belőle, aktív részese leszek…Számomra ez sokkal izgalmasabb feladat, hogy kiválasszam azt a három lányt, aki képviseli majd Magyarországot a nemzetközi döntőben, mint magam szerepelni a rivaldafényben. Olyan boldog vagyok! : )

Csodaszép hétvégét!

Réka


new-6

#mac #maccosmetics #makeup #smink

4 megtekintés0 hozzászólás