Keresés

Szépség, ajándékba

fotó 1 (13)

Pár nappal ezelőtt az örök kedvenc bisztrómban, ahol már akár törzsvendéggé is avathatnának, a Villa Bagatelleben együtt uzsonnáztam Beátával, a M.A.C Cosmetics marketing és PR koordinátorával, és Bíborkával, az Aréna Plazaban található üzlet vezetőjével. Munkáról, emberi kapcsolatokról, mentalitásokról és a blogger helyzetről  beszélgettünk azon a kellemes délutánon, három jázminos zöld teával az asztalon. Amikor ilyen mosolygós, szívélyes, mindezek mellett pedig intelligens és tehetséges emberekkel találkozom, annyira feldobnak, hogy még napokkal utána is tart a energia, ami akkor felpörgetett. A boldogságom tetézte, hogy egy meglepetést is kaptam tőlük! Nem számítottam rá, ezért elképzelhető, hogy nem tudtam eléggé kifejezni a hálám. : ) Így ezúton, írásban is szeretném megköszönni a M.A.C két nagyon csinos magyarországi nagykövetének, hogy a munkásságom támogatták ezzel a díszdobozos kedvességgel, ami valóságos kincseket rejtett számomra! Úgy bontogattam őket, mint karácsony este a gyerekek az ajándékot -fülig érő mosollyal. Alig vártam, hogy az aznapi sminkemtől megszabaduljak, és kipróbáljam az újakat! Aztán vettem két nagy levegőt, és az izgatottságom lecsitítva vártam másnapig, amikor is egyúttal összekötöttem egy rögtönzött “napi smink” posztra való kattintgatással.


new-2

Sosem áldozok sok időt az arc kikészítésére, lehet azért, mert már tinilányként sem vettem részt szívesen “sminkelős csajbulikon”, valahogy már akkor sem izgatott a dolog, és talán nem szoktam hozzá ehhez a fajta időtöltéshez. Inkább más ecseteket tartok szívesebben a kezemben, de a sminkecsetek használatának alapjait azért természetesen igyekeztem elsajátítani. A pár perc – és kész technikámmal most is nagyjából 10 percbe sűrítettem bele ezt a lágy, pasztell árnyalatokkal teli nappali makeupot.fotó 4 (7)
fotó 5 (3)

♡ Az alapozás után, a szememre egy ecsettel felvittem a füstös szürke szemhéjpúdert, a mélyítő vonalba, a külső szemhéjra, és egy keveset az alsó szemhéj külső sarkába. Szeretem a por alapú színeket, mert nem ülnek bele a redőkbe, és egy-két szem alá lepottyant pici darabon kívül, amit egyetlen mozdulattal le lehet söpörni, tisztán lehet velük dolgozni, és egész nap a helyükön maradnak. (Nedves ecsettel fokozható a színek intenzitása.) A “mozgó” szemhéjamra (remélem így hívják) a duó világos árnyalatát vittem fel, ezáltal a tekintetem üde lett, és megnyílik. Fáradt napokon kimondottan előnyös lehet ez a mozdulat, amikor világos, selyemfényű színeket használok ott, ahol kell!

fotó 2 (13)

♡ A szempillatövet dúsítottam, és az alsó szemhéj vonalát fekete ceruzával kiemeltem, majd befejezésképp jöhetett a spirálozás. Mondták a lányok, hogy ő top termék, nagyon sokan kedvelik. Bevallom én idegenkedem a “nem sörtés” mascarától, így kételkedve vettem ki a dobozból, de azt kell mondjam nem hiába kelendő. A spirál fej különböző hosszúságú műanyag szálainak köszönhetően az összes pici pillám elérte, és csomómentesen hosszabbította. De tényleg! Plusz amit nagyon nem szeretek, ha a nap folyamán peregnek a szemem alá a fekete darabok. Na ő nem pereg! Épp mondtam, hogy már egy ideje a gondolatomba fészkelte magát a 3D pilla lehetősége, mert szeretnék szép, sötét és hosszú pillákat, de valahogy mindig húztam a témát, mert sem mű dolgot, sem kényelmetlenséget okozó valamit nem szívesen viselek az arcomon. Volt már egyszer, de az, hogy a szempillámat is fésülgessem naponta 2x nem fér bele. Illetve nem nagy teher időben, inkább mókásnak tartom. : ) Szóval nagyon jókor jött ez a meglepi, a lányok megmentettek a kusza műszempilláktól. Most nem használtam előtte göndörítőt, és nem is vittem túlzásba a felviteli réteget, épp ezért maradt természetes és “pókláb mentes”. ♡ Az arccsontomat kiemeltem egy kis selymes bronzzal, amelyet a szemöldökcsont alá is tettem, hogy visszahozzam az arcpír színét.


fotó 2 (14)b

fotó 3 (11)

fotó 4 (8)

♡ Befejezésképp, állítólag Jennifer Lopez kedvencével, a hűsítően bizsergető, !ajakdúsító! szájfényével fokoztam a friss, tavaszi összhatást. Selyemcukorka szín, finom illat, és hosszantartó, természetes fény jellemzi. Nagyon megszerettem! (Nem is értem, hogy nem képezte eddig a smink készletem alapját?!)

A legközelebbi szépségposztban írni fogok arról, hogy mi kerül a smink alá, és mi történik a smink után, azaz milyen arcápolási termékekkel őrzöm meg a “tökéletes” arcbőröm. Azért írtam idézőjelbe, mert mint a Tökéletesség című bejegyzésemben is leírtam, hogy ilyen szó, tisztán vett jelentésében nem létezik.

Köszönöm a M.A.C Cosmeticsnek, hogy figyelmességével támogatta ennek a bejegyzésnek a létrejöttét!


fotó 1 (14)b

Réka

#makeup #mac #maccosmetics #szépség #nappali #smink #beauty

4 megtekintés0 hozzászólás