Keresés

Saulé Blanc – luxus arcápolás magyar termál vízzel

Az idei, hosszabb kikapcsolódásunk helyszínén, hazánk legszebb tavának északi partján üldögéltem esténként, ahol a pihenés alatt nem volt más dolgom, csak engedni, hogy inspiráljon a természet, vagy az ember alkotta csodák, és csak írni addig, amíg bírta a laptopom akkumulátora. A naplemetétől egészen addig ott ültem a balatonparti hotel erkélyén, amíg lenge öltözetben már fázóssá vált az éjszaka. Rég írtam ennél inspirálóbb helyszínen, az élmény teljesen feltöltött. Megfigyeltem, hogy mikor lemegy a Nap, a szél nem borzolja tovább az elcsendesedő víz felszínét, mely ilyenkor egészen világos, kékesfehér – pont olyan, mint az égbolt. Ha nem látnám a túlsó part fakó szürke vonulását, a mennybolt és a föld észrevétlenül egymásba fonódnának…Hálás vagyok az ott töltött napokért és a szép emlékekért, de mint ahogy minden jónak egyszer vége szakad, így már a második otthonomban fejztem be az irományom. A soron következő bejegyzésem egy cseppnyi szépségről, valamint a magyar termálvíz palackba zárt csodájáról fog szólni, amely tehát stílszerűen a víz mellett íródott.

Vannak olyan termékek, amelyek reklámozásáért vagyonokat fizetnek hibátlan bőrű gyereklányoknak, hogy hiteles szereplőként az arcukat adják 40 pluszosoknak hirdetett ránctalanítók népszerűsítésére. – És van a Saulé Blanc. Hetek óta tesztelem egy nagyon különleges, prémium márkának néhány termékét, hogy végül mindenféle körítés és busás pénzjutalom nélkül, pusztán személyes meggyőződésemen alapuló, a saját bőrömön tapasztalt véleményem megosszam a kencefice-mániás olvasóimmal. Az étrendkiegészítőknek néhány hónap, a tisztítókúrás teáknak két-három hét, az arckrémeknek pedig legalább egy hónapnyi bizalmat szavazok, és addig türelmesen járok el a leírtak szerint, egy látható eredményekkel alátámasztott teszt prezentálása érdekében. Most is így tettem, és hetek múltán most már ki merem jelenteni, hogy a szóban forgó arcápolási termékek nálam magabiztosan a dobógóra kerültek.

Saulé Blanc – jelentése fehér fűz. A francia nyelv ihlette névválasztás éppoly luxus, mint a termékek teljes valója. Kiváló minőségű kozmetikai termékcsalád, mely mesterséges és káros anyagoktól mentes összetevőivel revitalzálja és új energiával tölti fel az arcbőrt. Ízlésesen, fehér selyempapírba csomagolt fehér dobozok, minimál, ugyanakkor részletgazdag grafika – már első találkozáskor éreztem, a beltartalom sem okoz majd csalódást. Ahogy lassan és kímérten bontogattam a dobozokat, kiélvezve a meglepetés örömét, azon gondolkodtam, hogy mennyi ilyen gyönyörűség van elbújva a silány tömegcikkek alatt roskadó polcokon, amiket pedig érdemes lenne megismertetni a fogyasztókkal. A dobozt kinyitva elbűvölt a grafika ízlésessége, ajándékozáskor egyáltalán nem kell törnünk a fejünket a csomagoláson, a tervezők erre is gondoltak.

Így, harminc után az arcápoló termékek közül már illik megtalálni a számunkra legjobbat, ugyanúgy jó eséllyel kialakult a stílusunk, az egyéniségünk, saját véleménnyel vagyunk a világról, és felelősséget vállalunk talán már nem csak önmagunkért, hanem a családunkért is. Az elmúlt egy évtizedben volt elég idő kísérletezni a kemikáliákkal telis tele tömött pipere cikkekkel, a bőrnek meg se kottyant az állandó változás és a türelmetlenség, most viszont, amikor a külső fizikai valónk már érzékenyebben reagál a környezeti hatásokra, na meg a korral járó tünetekre, itt az idő olyan termékeket választani, ami mellett hosszabb időre elköteleződhetünk. Nyilván típus válogatja kinek, milyen összetétel, textúra, vagy illat igazodik az ízléséhez, de most egy olyan márkát ajánlok nő-, és férfi olvasóim figyelmébe, ami elég széles körben kedveltté válhat a mindkét nem által szerethető tulajdonságai miatt.

Saulé Blanc Luxury Thermal Skin Care – a márka, aminek külső és belső szépsége vitathatatlan. Minden részletre figyel: allergénmentes csomagolás, prémium alapanyagok, amelyek között nem található olyan, ami inkább roncsolja, mint javítja a bőr egészségét, ebből következik, hogy a natúr és biokozmetikum kategóriába sorolható. “Szent Lukács Gyógyfürdő vízével és magas hatóanyagú alapanyagokkal készül az igényes hölgyek arcápolásához, akik számára fontos, hogy a mindennapi bőrápolás során a mesterséges alapanyagokat elkerüljék, ugyanakkor az általuk választott termék magas minőséget képviseljen, még elérhető áron. Termékeink 91-97%-ban természetes alapanyagokból készülnek, ezzel megfelelve a natúrkozmetikum kritériumrendszernek, ezen felül pedig vegán, vagyis állati alapanyagokat nem használunk készítése során.”

Azok, akik tudatosan választják ki a készítményeket, és a bio kozmetikumokat részesítik előnyben, most örülni fognak, hogy egy újabb, és megkockáztatom az összes natúr termék között az egyik legelegánsabb márka van jelen a piacon. Minden Saulé Blanc termék MENTES az alábbi összetevőktől:

parabének,

ftalátok,

ásványi olajok,

Sodium Lauryl Sulfate (SLS),

petroleum, parafin,

DEA (diethanolamine),

mesterséges szinezék,

állati összetevők,

GMO (génmódosított alapanyagok)

Jelenleg hat termék elérhető a kínálatukban: Hidratáló, Arctisztító habzó lemosó, 3 in 1 Micellás Arctisztító Tonik, Nappali hidratáló krém termálvízzel, Tápláló ránctalanító éjszakai krém, Arcfeszesítő, bőrmegújító szérum, Szemkörnyék-ápoló krém. Ezek közül én három terméket teszteltem, amelyek teljességgel kimerítették a napi arcápolás fogalmát: tisztítás, feszesítés, regenerálás.

Reggel és este a Balancing facial wash hidratáló, habzó lemosót használtam. Színe, mint az aranyló karamell, illata pedig a babaillat és a méz között található – nagyon kellemes, nem hivalkodó, sokáig érzem a bőrömön. Egy-két pumpányi mennyiséget felhabosítok a tenyereim között, majd a megnedvesített arcba masszírozom. Eltávolítja a sminket is, ebből következik, hogy érzékeny szeműek is használhatják. A fél perces massszázs és a hatóanyagok miatt kellemesen felmelegszik az arc, ami üdévé, mattá és hidratáltá válik.

Processed with VSCOcam with a6 preset
Processed with VSCOcam with a6 preset
Processed with VSCOcam with a6 preset
Processed with VSCOcam with a6 preset
Processed with VSCOcam with a6 preset
Processed with VSCOcam with a6 preset
12 megtekintés0 hozzászólás