Keresés

Nyeregbenfotó 1 (15)

Szintén hajnal van, 14 százalék hangerőn könnyed lounge jazz szól online, és kezdem elfogadni, hogy még sok-sok éjjeli írás vár rám. De ennél kiválóbb időpont nem is létezhet számomra: csend van, amit csak az óra kattogó másodpercei, vagy a hűtő hangja zavar meg. Ücsörgök az étkezőben, a gondolataim teljes nyugalomban szárnyalhatnak, mert sem telefoncsörgés, sem építkezés moraja a szomszédban nem zavar, így csak az írásra koncentrálhatok, a szavaimra, amelyeket átlagosan 5-10 ezren olvastok alkalmanként.

2012 tavaszán megismerkedtem a lovaglással. Nagyon lelkes voltam, szépen fejlődtem, a belső combjaim és lábaim kőkeményre edződtek -ahogy annak lennie kell. Aztán jött az augusztus, amikor egy hosszúra nyúlt nyaralás miatt hetek maradtak ki lovaglás nélkül. Majd ősszel és télen további két utazás, amelyek tulajdonképpen keresztülhúzták a számításaim, miszerint még abban az évben szélsebesen, lobogó hajjal vágtatni fogok a közeli őszi mezőn. Így abba maradt, és ijedten konstatálom, hogy nagyon gyorsan telik az idő, mert most lesz 2 éve már, hogy feladtam ezt a célom. Amit elterveztem, véghez is viszem típus vagyok, ezért a terveimben szerepel, hogy talán most tavasszal újra nyeregbe ülök…


fotó 3 (13)


fotó 5 (5)

fotó 2 (16)

A mostani bejegyzésem egy stílus inspiráció, ami személy szerint engem álmodozásra hívott. Amikor feszültek a napok, olyankor mérhetetlen vágyat érzek, hogy valamelyik távoli ország helyvidékén legyek egy gyönyörű, stílusosan berendezett házban, puha állatszőrökkel és illatos bőrökkel körülvéve, ahol nincs 3G, sem LTE, sem wifi, csak éles levegő, kristálytiszta patak, simogató szél, és egy ropogó kandalló, ami mellett megpihenhetek, és ahol az arcomon táncoló lángok forró hője álomba ringat… Amikor inspirációs képeket gyűjtöttem a befotózott anyag mellé, annyira jól éreztem magam közben, mert a varázslatos, szabadságot sugalló hangulata ennek a lovas stílusnak egészen magával ragadott. Elképzeltem, ahogy pej paripámmal vágtatok keresztül a mezőn, a friss levegő minden molekuláját bekebelezve, színültig töltődve életenergiával.


fotó 2 (17)

A helyszín, ahol készültek a képek a maszkulin stílusával és a minőségi burkolatokkal szegélyezett enteriőr csak tovább fokozta a hangulatot. A képzeletem testet öltött a budapesti Andrássy úton: a ruhák tapintása és illata elvitt erre a távoli, angol örökzöld mezőkre, ahol gömbölyű birkák legelték a harmat áztatta friss füvet. Az egyik puha szőnyeggel borított szobában belebújtam a bő ujjas, finom selyemblúzomba, amit egy elegáns lovagló nadrággal párosítottam, egy bárányszőr mellénnyel a vállamon pedig a melegséget árasztva magából hozta a vidéki sikkes összhatást. A kényelmes, telitalpú csizmával a lábamon zártam az álmodozásom, és indultam vissza képzeletben a városba, ahol ez a fazon nőies és egyben kényelmes támaszt nyújt a rohanó hétköznapokban.


fotó 2 (15)

fotó 3 (12)

fotó 4 (8)

fotó 5 (4)


Blúz / Blouse: See by Chloé

Nadrág / Trousers: Ralph Lauren

Mellény / Gilet: Ralph Lauren

Csizma / Boots: Armani Collezioni

Helyszín és ruhák / location and clothes: il Bacio di Stile

Szeretem magam is “nyeregben érezni”: azt látni, hogy sikeres lesz, amibe belefogtam, és hogy minden a saját akaraterőmből történik, igazán lelkesítő. Izgalmas kollaborációk, megtisztelő megkeresések találnak meg, aminek eleget tenni édes munka. Az új weboldalammal kapcsolatban online vagyok a fejlesztőkkel, akiktől azt a hírt kaptam, hogy február végén talán már aktiválódni tud az új, interaktív oldalam, amire a legjobb fejlesztőket és céget kértem fel. A jó munkához, idő kell -ezzel nyugtatom magam.

Tegnap délután a Balatonnál voltam, és ahogy ott álltam a hűvös szélben a siófoki parton, kémlelve az eget és gomolygó felhőket, felelevenítettem magamban a nyarat, amikor szinte minden hétvégét a tóparton töltünk. Érzem, hogy már nincs messze, és bízva az idő gyors múlásában, ugyanolyan hamar el fognak jönni a kellemes nyári esték, mint amilyen gyorsan tova szálltak a lovagló leckék eredményei…

Szép hetet kívánok!

Réka


fotó 1 (16)b

#budapest #ilbaciodistile #stílus #style

8 megtekintés0 hozzászólás