Keresés

Márciusi tea

Ez a fotósorozat már hetek óta várja a tavaszi hangulatom. Március 20-án végre elérkezett az idő erre a friss, selyemcukorka szettre. Amikor előbújik az első tavaszi Nap, és 12 fok fölé emelkedik a hőmérséklet, azonnal ledobom a zoknit, majd lassacskán előkapom a nyitottabb cipőket, szandálokat. A gyakran fedetlen lábaim több réteg ruhadarabbal egyenlítem ki, így ha kellően gyors léptekkel intézem az ügyeim, valamint igyekszem mindig az utca napos oldalán közlekedni, nem érint meg a csípős kora tavaszi levegő. Egy kellemes beszélgetéssel egybekötött teázást örökített meg az egyik kedves olvasóm, Évi fényképezőgépe. Nagyon kedves lány,  ígéretes stílussal és látásmóddal, azóta már dolgoztunk együtt beauty anyagokon, hamarosan azok is felkerülnek a blogra.

Világoskék farmert választottam az outfitem alapjaként, ami önmagában is trend szín a szezonban, ehhez adtam hozzá a másik szezon kedvencét a epret és pasztell árnyalatait. A raglán ujjú, övvel átköthető, 100% gyapjú kabát ezt a szeszélyes évszakot egy nagy adag vidámsággal kíséri, a rózsamintás kötött pulcsi pedig romantikus hangulatba hozott. Írtam korábban, hogy nem kedvelem annyira a mintás darabokat, de neki nem tudtam ellenállni, a fotókon úgy tűnik, szeret velem lenni. : ) A táska színben és stílusában tökéletesen illeszkedik a többi darabhoz (a körömlakkról ne is beszéljek). Szeretem, ha a dolgok részleteiben is tökéletesek, ezért a fekete napszemüvegem egy teljesen egyszerű, letisztult fekete magassarkúval hoztam vissza. Semmi erőlködés, semmi harsány szín, mégis diszkrét feltűnést keltettem a kedvenc bisztrómban. Pont ezt szerettem volna elérni.

Most jó leszek, és nagyon gyorsan behuppanok a puha ágyba! Hajnali fél kettő van, tehát még van esélyem emberi ábrázattal felébredni holnap. Napsütéses szép csütörtököt!

Réka

001
005
IMG_79194
029
004
IMG_12164
006
029b
IMG_79894

IMG_79853

Halász Éva

Kabát: ONE Fashion Budapest Farmer: Calvin Klein Pulóver: Zara Farmering: Zara Napszemüveg: Versace Táska: Dorka Pertity Cipő: Zara

#pastel #spring #style

9 megtekintés0 hozzászólás