Keresés

Lista


20131218-151624.jpg

Nincs annál megnyugtatóbb délután, mint amikor kezemben egy bögre forró, mézes citromos teával, karácsonyi zenéket hallgatva interneten rendelem meg az apróságokat, stressztől és tolongástól mentesen, kötött, puha pléddel betakarózva, az otthon melegében. Pedig úgy terveztem, hogy a szeretteim handmade ajándékkal lepem meg, de az utatkozás rengeteg időm elveszi, ezért nem mindenkinek fogok tudni otthon készült csomagot ajándékozni. Az imént nyomtam rá a “megrendel” gombokra, és gondoltam megosztom itt is a kedvenc weboldalaim. A shopline.hu állandóan bombáz kéretlen e-mailekkel, eddig mindig töröltem őket, de most már kíváncsi voltam mi ez. Mindenféle kategória, szuper akciók. Nem is rossz! A mannaszappan.hu örök szerelem, mert nem csak a kiszolgálás profizmusa árad belőlük töretlenül, hanem a termékeik is egytől egyik a kiválóságukat már számtalanszor bizonyították. Az ajandekmindenkinek.hu is hasonló elven működő ajándékok webshopja a viccestől az ékszerekig, személyre szóló ajánlásokkal. Ember legyen a talpán, aki mind átböngészi. A mercatowebshop.hu a szívemhez közel álló tárgyakat is értékesít. Helyes dobozok, teázó készletek, porcelán és kerámia készletek, konyhai eszközök. Egy kattintást megér. A hobbyrendelés.hu oldalon mókás, praktikus vagy épp teljesen értelmetlen dolgok is vannak. Én azért találtam kedvemre valót, sok hasznok darabot is rejteget. A furimuri.hu -t imádom! Azoknak, akik szeretik a humort. Testvérek, barátok, apukák. Az ajandekcsodak.hu első osztályú alapanyagokból készült fa termékeket kínál. Földgömb, dísztárgyak, asztali minibár. Szépek és klasszikusak az idősebb, vagy az időtálló darabokat kedvelő korosztálynak.


20131218-151220.jpg

És, amivel minden egyes nap fokozom a karácsonyi hangulatot otthon, az az AppStore-ból ingyenesen letölthető nonstop, az év 365 napján sugározó internet rádió applikációja, a Christmasradio. Nem számolom meg, de több tucat stílusú , különböző csatornákat összefoglaló karácsonyi zenét hallgathatok reggeltől estig a rocktól a lounge-ig. Nálam az utóbbi a nyerő. Tavaly az esküvőnkön, illetve a nászútunk alatt is folyamatosan ezt hallgattam, hogy a trópusokon se maradjak ki a karácsonyi hangulatból. Igaz 34 fok volt, és egzotikus faágakból eszkábált karácsonyfa állt, hó helyett pedig a forró homokban sétáltunk esténként, de a lényeg, hogy nem felejtettem el, honnan jöttem, és bár életem legszebb másfél hete volt, mégis nagyon vágytam a hazai kandallótűz füstjével kísért mézeskalács illatú otthonunkra…


20131218-151732.jpg

Pénteken sütöm a mézeskalácsot, a hétvégén pedig néhány kézzel készült apróságot is kivitelezek. Vasárnap kerülnek átadásra a jótékonysági rendezvényen körülbelül 250 gyermek csomagja, előtte pénteken pedig néhány önkéntes Angyalkával bevásárolunk és ha miden igaz házhoz is szállítjuk az ajándékokat, élelmiszereket, néhány gyerkőcnek és családjának. Nagyon várom már! Ma még tart a Cipősdoboz adományozási lehetőség, aki szeretné szebbé tenni egy ismeretlen kis szív karácsonyát, annak még pár órája van, hogy leadja dobozát. Részletek itt.

Nyugodt karácsonyi készülődést kívánok!

Réka

#ötlet #karácsony #zene #webshop #ajándék

14 megtekintés0 hozzászólás