Keresés

Feltöltés házilag


image_1

Tudom, jó sokáig tartott összehozni egy az olvasmányt, ugyanis mostanában annyi minden történik velem, amik megbontják a napi rutint és nehezebbé teszik a gondolataim rendezését, hogy néha csak aludni vágyom, hogy a másnap minél hamarabb elkezdődjön és neki tudjak ülni az oldalam frissítésének. Egy valami nagyon gátol az új bejegyzések megírásában: rájöttem, hogy jó lefeküdni éjfél körül. Öröm, hogy végre rendesen alszom, a bánat, hogy másnap mindennel eltelik az idő és lassan többet ülök az autóban A-tól B felé tartva, mint a laptopom előtt. Találkozókkal telítődnek a napjaim, valamint az estéim is betábláztam, ugyanis újra elkezdtem balettozni, ami hetente kétszer van a belvárosban, emellett edzőteremben (ma már a szabadban) futok és erősítek. Nem, nem fogyókúrázom, egyszerűen jólesik a mozgás, ami függővé tett, nem utolsó sorban, mellékhatásként pozitív változáson megy keresztül a testem, amit már a kedves férjem is megjegyzett a minap. (“Nagyon kis csinos vagy, de könyörgöm ne fogyj már többet!”) Nem áll szándékomban, de itt a tavasz, ami elhozott néhány fontos dolgot az életemben, többek között az életmódváltást, ami tényleg működik – nem tehetek róla! : )

Na de a mostani bejegyzésem apropója a csalás. Egyik nap bent jártunk a M.A.C-ben Évivel, hogy a fényképezőgépe segítségével szemléltessünk egy-két alapvető sminktrükköt. Imádok bent lenni, Bibi mindig feldobja a napom, olyan jókat szórakozunk munka közben! : )) Alig várom a következő alkalmat! Kétféle ajakdúsító módszert mutatott be rajtam, ami elképesztő látványos! 15 éves koromtól művészeti iskolákban tanultam, ahol emelt szintű rajz oktatást kaptam, ezért tisztában vagyok az alapvető optikai kiemelés és árnyékolás szabályaival, de eddig valahogy nem gondoltam arra, hogy az arcomon is alkalmazzam ezeket. Tény, hogy a sötét színek mélyítenek, a világosak kiemelnek, ha pedig együttesen alkalmazzuk őket, domboríthatunk, keskenyíthetünk kedvünk szerint úgy, mintha egy papíron rajzolnánk.

Át is adom a szót Zsótér Bíborkának, az Aréna M.A.C sminkesének és üzletvezetőjének, mert ismét olyan precíz leírást kaptam tőle – pont mint a munkája – amelybe semmiképp sem kontárkodnék bele!


image_2
fotó (17)
image_5

“Nem csak erősebb színű száj esetében fontos az ajkak előkészítése. Ha natúr színekkel dolgozunk, akkor is érdemes az első lépésben kikorrektorozni az ajak környékét. A következő lépés a bázis felvitele. A Prep+Prime Lip termékét használtam. Ettől bársonyossá és egységessé válik az ajak felülete, ami könnyebbé teszi a kontúr és rúzs felvitelét. Továbbá tartóssá teszi az ajakfestést, és megelőzi a rúzs kifutását is.”


image_9

sminkmont4
image_8
fotó (18)
image_4

image_14

sminkmont3

“Végül a külső sarkakból is elindítottam a kontúrt és bekötöttem középre. Természetesen a rózsaszín kontúrt is el kell satírozni, hogy ne legyen keretes hatású. Rúzsecsettel felviszem a teljes ajakra a Chatterbox nevű jól pigmentált ajakrúzst, végül hogy optikailag teltebbé varázsoljam a hatást, egy világos rózsaszín ajakfényt viszek fel az ajak közepére. Ez egy nagyon egyszerű, nagyon mutatós lépés, ha ajakdúsítást szeretnénk elérni ,,házilag”. Az ajakfény a Mineralize termékcsalád legújabb terméke (Tender árnyalat), amely tápláló, jól pigmentált, finom textúrájú ajakfény. “


sminkmont5
image_3
fotó 2 (24)
fotó 1 (25)

Köszönöm szépen Bibinek a sminket és a meglepiket, Évinek pedig a csodás, érzékeny fotókat, amiből nehezen tudtam válogatni, mert nagyon sok jó pillanatot kapott el! A többi M.A.C-es lánynak pedig, hogy a fotózások idején elviselik a party hangulatot. : )) Most rövid voltam, de bízom benne a fotók beszédesek! : ) Az az igazság, hogy hívogat a puha ágyikó, nem mellesleg a sportolásban lesérült férjem fel kell ébresztenem, mert jelenleg a földön fekszik a TV előtt és várja, hogy a borzalmasan meghúzódott derekából kimenjen a fájdalom, hogy legalább egy vasárnapot két lábon járva együtt tudjunk tölteni… (real wife lifestyle)

(Ha már szegényt az engedélye nélkül belekevertem a rúzsok közé, van tippje valakinek, hogy hogyan tudnék neki segíteni? Köszönöm!)

Csodaszép vasárnapot Nektek! Réka 

#lips #mac #makeup

8 megtekintés0 hozzászólás