Keresés

A régi az új új

A legutóbbi bejegyzésem után annyira zavartak a kilógó ékezetes betűk, ami magyar nyelvet nem támogató szerkesztő felület miatt jelentkezett, hogy végleg elhagytam a régi oldalt, és visszatértem a – még régebbi – WordPressre, pontosan oda, ahol 2013 év végén elstartolt a blogom. Ezzel együtt visszakaptam a régi kommenteket, a szép emlékeket, amiket felidéztem mikor újra bejelentkeztem ide. Kis időbe telt az újraélesztés, ezért néhány napig nem voltak elérhetőek a korábbi írásaim, de ha minden igaz valamennyit sikerült átmentenem ide. Közben persze végigolvastam az összes bejegyzést és az alattuk lévő legalább 150 kommentet. Jókat mosolyogtam, habár furcsamód az összes negatív vélemény eltűnt, pedig azokkal együtt volt igazán életszerű és pezsgő az oldalam. Végül nekiálltam kialakítani az új designt, amire még várnak apró módosítások.

 

Változni és változtatni jó, mert kiragad a monotonságból, legyen szó bármiről, az élet bármely területén.

 

Pár napja vagy hete, kaptam egy arctalan véleményt az Instagram oldalamon, miszerint a bizonytalanságom és a hiteltelenségem netovábbja, hogy olykor megválok egy-egy régi fotómtól a nyilvános albumomból, vagy bizonyos kérdésekben változnak a nézeteim, a véleményem vagy a hozzáállásom néhány dologban. Hogy ez mennyire nem eredeti. Jók ezek az eszmecserék – mégha legtöbbször egy fantommal is beszélgetek – mert elgondolkodtatnak a különböző észjárások más és más megnyilvánulási formáiról. Azt gondolom, hogy mire az ember betölti a harmincat, nagyon sok mindenben megváltozik a gondolkodása, ahogy a stílusa, az emberi kapcsolatai is. Ez a világ legtermészetesebb jelensége: egy bizonyos érettség megszerzése, amihez idővel – és egy kis szerencsével – jut hozzá az ember. A változatlanság számomra egyenlő az állóvízzel, a felkínálkozó lehetőségek elutasításával, ami minden egyes ember számára adott. Én mindig is nyitott voltam az újra, teret engedtem a bennem zajló folyamatoknak, amik akaratlanul is magával vonzottak új dolgokat, amiket néha nekem is nehéz feldolgoznom, miért is várnám, hogy ez másoknak is sikerüljön. Új párkapcsolat, új munka, új otthon vagy új akármi, egy olyan ember, aki részt vesz az élet körforgásában, legalább egyszer találkozik valamelyik élethelyzettel. Ez eddig is így volt, és ezután is így lesz. Én pedig nem tehetek mást, mint kitárom a szívem és befogadom a jót, az újat az izgalmasat. Sokkal jobb cselekedni, néha rossz útra lépni és koppanni, mint a sötét szobában az ágyon hasalva leskelődni és inkognitóban véleményezni mások élethelyzetét vagy döntéseit.

Az új évvel együtt új munka és új kilátások nyíltak számomra, amibe örömmel vetem bele magam, mindezeknek kiváló alapjául szolgál egy letisztult, sallangmentes, renovált felület, ami elé örömmel ülök majd le ha időm engedi, és végre nem kell bosszankodnom a hiányos magánhangzók miatt sem. Elnézést kérek azoktól a feliratkozóktól, akiknek az elmúlt egy órában legalább 15 e-mail üzenetük érkezett, miszerint “Wife Life Style új bejegyzést tett közzé” – ebből is látszik, hogy meg kell szokjam a WP kezelő felületét.

Tanulva a korábbi hibáimból, ezúttal nincsenek nagy ígéreteim vagy fogadkozásaim a blogolási szokásaimra vonatkozóan, inkább az időre bízom magam, ami ha engedi, a jövőben jó néhány szép, érdekes, őszinte, hasznos vagy kreatív írással fog gyarapodni a gondolataim virtuális archívuma. Iratkozzatok fel, kövessetek és kommenteljetek! Bármi ami jólesik, várom szeretettel! 🙂

Köszöntelek újra a WIFE LIFE STYLE oldalon! ♡ Réka

59 megtekintés0 hozzászólás