Keresés

Öt perc fitt

Nyugtassatok meg, hogy az esténkénti egy-két pohár Irsai Olivér jóízű elfogyasztása miatt nem kell aggódnom?! És amiatt, ha este 9-kor autóba ülve elindulok az öt percre lévő éjjel-nappali hipermarketbe csak azért, hogy vegyek egy üveggel a kedvenc boromból? Na ez már egy kicsit zűrösebb! Viszont épp most olvastam, hogy az életre nem kell úgy rágörcsölni, úgy kell felfogni, mint egy kalandot. Nekem ez nehezen megy, mert kissé (a mellettem élő férfiú szerint menthetetlenül) merev típus vagyok, így egy pohár bor segít picit hígítani, oldani a személyiségem egyik erősen jellemző tulajdonságát. Tehát mentségemre szolgáljon, hogy csupán “gyógyászati” célból fogyasztom.

Remélem mindenkinek jól telt a húsvét. Azért sem írtam az ünnepről, vagy tettem közzé tojásos, sonkás recepteket, mert bár a keresztények legfontosabb ünnepe Jézus keresztre feszítése majd feltámadása, mégsem áll hozzám közel, sőt. Gyerekkorom óta nem őrzök szép emlékeket a locsolkodásról. A sütés-főzést persze élveztem, de azt, amikor hajnalban kellett kelni, mert az első locsolkodó 6:34-kor már az ajtón kopogott, aki után jött még vagy harminc a nap folyamán, mind különböző illatú kölnivel, nagyon nem szerettem. Egészségtudatos felnőttként pedig minden ünnepkor gasztronómiai bűnt követek el, és fel-felszisszenve fogyasztom el a jellemzően kalóriában, cukorban és zsírban bővelkedő (egyébként mennyei) étkeket. Mondanom sem kell, hogy most is így volt, ezért alig vártam, hogy visszatérjek a saját étrendemhez…


Processed with VSCOcam with x1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Nem győzik hangsúlyozni, hogy mennyire létfontosságú a tiszta víz, vagy teák bevitele a nap folyamán. Viki a lelkemre kötötte, hogy a kezelés alatt figyeljek erre oda, ehhez ő is hozzájárult: minden egyes alkalommal ki volt készítve nekem egy nagy pohár víz az asztalra. Meglepődve tapasztaltam, hogy nem kellett kényszerítenem magam az ivásra, ugyanis ahogy elkortyoltam egy pohár vizet, máris szomjas voltam a következőre. Tehát az elmúlt pár hétben dicséretes módon betartottam a folyadékfogyasztás szabályait aminek a veséim is biztosan örültek. Az eredmény érezhető és szemmel valóban látható nem csak nálam, hanem a kezelő szobában lévő, előtte-utána fotókkal teli album szereplőinél is!


fotó (22)

Most, hogy az utolsó korty bort ízlelgetem a számban, elbúcsúzom, aludni térek, és álmodozom a jövőheti fotózásomról… Csodás pénteket mindenkinek!

Réka

#életmód #LPG #testkezelés

13 megtekintés0 hozzászólás