top of page

ELŐFIZETŐI SZABÁLYZAT ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK 

 

 

 

 

A jelen nyilatkozat ("Jogi nyilatkozat", "Megállapodás") a Weboldal Üzemeltetője ("Weboldal Üzemeltető", "mi", "mi" vagy "miénk") és Ön ("Felhasználó", "Ön" vagy "Ön") közötti megállapodás. A jelen Jogi nyilatkozat a Neubeller.com weboldal és annak bármely terméke vagy szolgáltatása (együttesen: "Weboldal" vagy "Szolgáltatások") Ön általi használatának általános irányelveit, feltételeit határozza meg.

Képviselet

A jelen Weboldalon képviselt nézetek vagy vélemények személyesek és kizárólag a Weboldal üzemeltetőjének tulajdonát képezik, és nem képviselik azon személyek, intézmények vagy szervezetek nézeteit vagy véleményét, amelyekkel a tulajdonos szakmai vagy személyes minőségében kapcsolatban áll vagy nem áll, kivéve, ha ez kifejezetten kijelentésre került. A nézetek vagy vélemények nem szolgálnak semmilyen vallás, etnikai csoport, klub, szervezet, vállalat vagy egyén rosszindulatú becsmérlésére.

Tartalom és bejegyzések

Ön nem módosíthatja, nyomtathatja vagy másolhatja a Weboldal semelyik részét. Tilos a Weboldal bármely részének más műbe való beillesztése, akár nyomtatott, akár elektronikus vagy más formában, illetve a Weboldal bármely részének más weboldalba való beágyazás, keretezés vagy más módon történő beillesztése a Weboldal üzemeltetőjének kifejezett engedélye nélkül. 

A Weboldalon elérhető Tartalomhoz megjegyzéseket nyújthat be. Azzal, hogy Ön bármilyen információt feltölt vagy más módon elérhetővé tesz a Weboldal Üzemeltető számára, Ön korlátlan és örökös jogot biztosít a Weboldal Üzemeltető számára az abban foglalt információk terjesztésére, megjelenítésére, közzétételére, sokszorosítására, újrafelhasználására és másolására. Ön nem adhatja ki magát más személynek a Weboldalon keresztül. Nem tehet közzé olyan tartalmat, amely becsületsértő, csalárd, obszcén, fenyegető, más személy magánélethez fűződő jogait sértő vagy más módon jogellenes. Nem tehet közzé olyan tartalmat, amely sérti bármely más személy vagy szervezet szellemi tulajdonjogát. Nem tehet közzé olyan tartalmat, amely számítógépes vírust vagy más olyan kódot tartalmaz, amelynek célja bármely számítógépes szoftver vagy hardver működésének megzavarása, károsítása vagy korlátozása. A Weboldalon történő tartalom beküldésével vagy közzétételével Ön biztosítja a Weboldal üzemeltetőjének a jogot, hogy bármikor és bármilyen okból szerkessze és szükség esetén eltávolítsa a tartalmat.

Kártalanítás és garanciák

Bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Weboldalon található információk helytállóak legyenek, a Weboldal Üzemeltető nem vállal felelősséget az esetleges hibákért vagy hiányosságokért, illetve az ezen információk használatából származó eredményekért. A Weboldalon található minden információ "ahogy van", a teljességre, pontosságra, időszerűségre vagy az információk használatából származó eredményekre vonatkozó garancia nélkül, és mindenféle kifejezett vagy hallgatólagos garancia nélkül. A Weboldal Üzemeltetője semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget Önnel vagy bárki mással szemben a Weboldalon található információkra támaszkodva hozott döntésekért vagy tettekért, illetve bármilyen következményes, különleges vagy hasonló kárért, még akkor sem, ha tudomással bírtak az ilyen károk lehetőségéről. A Weboldalon található információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, és nem szolgálnak jogi, pénzügyi, orvosi vagy bármilyen más típusú szakmai tanácsadásra. Kérjük, hogy amennyiben szüksége van rá, kérjen szakmai segítséget. Továbbá, a Weboldalon és a Weboldalhoz kapcsolódó és onnan linkelt oldalakon található információk bármikor és figyelmeztetés nélkül változhatnak.

Fenntartjuk a jogot, hogy a Weboldalra vagy a Szolgáltatásokra vonatkozó jelen Jogi nyilatkozatot bármikor módosítsuk, amely a jelen Jogi nyilatkozat frissített változatának a Weboldalon történő közzétételével lép hatályba. Amikor ezt tesszük, a frissített dátumot az oldal alján fogjuk felülvizsgálni. A Weboldal ilyen módosítások után történő további használata a módosítások elfogadásának minősül.

A jelen nyilatkozat elfogadása

Ön elismeri, hogy elolvasta a jelen jogi nyilatkozatot, és elfogadja annak valamennyi feltételét. A Honlaphoz való hozzáféréssel Ön elfogadja, hogy a jelen nyilatkozat kötelező érvényű. Ha Ön nem ért egyet a jelen nyilatkozat feltételeinek betartásával, akkor nem jogosult a Weboldal használatára vagy a Weboldalhoz való hozzáférésre.

Kapcsolatfelvétel

Ha szeretne kapcsolatba lépni velünk, hogy többet megtudjon a jelen jogi nyilatkozatról, vagy bármilyen, azzal kapcsolatos kérdésben kapcsolatba kíván lépni velünk, küldjön e-mailt az info@neubeller.com címre.

NEUBELLER.COM

Dátum: 2022. augusztus 08. 

bottom of page