top of page
IMG_2843.HEIC
IMG_2733.png

Reka Neubeller

graphic designer, author, fine artist

based in France

About me

Szeretem az esős napokat. A sirályokat a La Manche csatorna partjainál. A régi bútorokat, a holland házakat, és benézni azok ablakain. A csendet. Gondolatban elveszek az éjjeli égbolton, de félek a végtelenségétől. Sosem rohanok, gyakran alszom nyitott szemmel, a kapkodás idegessé tesz. Éjjeli álmaimat nappal szövöm tovább. Egy főzni szerető férfi felesége, és egy öntörvényű kutya mamája vagyok. Háromtagú családunk élete teljes és boldog, mert a keveset megbecsüljük, a bőséget áldásnak tekintjük. Inspirálnak a klasszikus művészetek kortalansága, a francia vidékek bája, a városok eleganciája, és a pillanatok megragadása.

2021-ben írtam egy örök bakancslista könyvet az egyszerű örömökről és a boldogság felé vezető utamról. Keresem azokat az eszközöket, 

melyekkel megélhetem, és átadhatom másoknak is a lassítás testi

és szellemi jóllétre gyakorolt jótékony hatását. A "lassú élet" szemléletmód nemcsak a magánéletemre, hanem ugyanúgy a munkámra is hatással van, ezáltal mindenhol az egyszerűségre, a harmóniára és a természetességre törekszem. Szabadidőmben a második könyvemen dolgozom, franciául tanulok, és keressük azt a kis kastélyt Franciaországban, amit úgy hívunk majd: otthonMűvészetemmel és tevékenységemmel igyekszem békét teremteni az emberekben, valamint kedvességet és nyugalmat átadni számunka.

Köszönöm, hogy felkerested az oldalamat!

- Reka

bottom of page